Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Fiskelinien på Aalestrup Naturefterskole har været på besøg i Langå.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-05-26
Fiskelinien på Aalestrup Naturefterskole har været på besøg i Langå fremgår det af deres (og Langaa Sportsfiskerforenings-) facebookside!

De unge mennesker skriver bl.a følgende: 

"Fantastisk overnatningstur til Langå. Langaa Sportsfiskerforening var vært for noget fantastisk natur og noget fænomenalt fiskeri"

De unge mennesker fangede ingen laks, men fik sig nogle fine naturoplevelser, og havde stor succes med geddefiskeriet.
Morgenfiskeriet kastede således en masse flotte gedder af sig, og på de billeder de har uploadet på deres facebookside præsenterer flere af de unge mennesker nogle virkelig store og fine "sømkasser" (gedder!)

Formand for Langaa Sportsfiskerforening - Lars Kielsgaard skriver i en kommentar " at det er anden gang at vi har besøg af Aalestrup Naturefterskoles Fiskelinie, og det er herligt at tage i mod de unge forventningsfulde lystfiskere". Han roser de unge mennesker for deres opførsel, og skriver videre "at da han dagen efter skulle ud og tømme affald, så det hele bedre ud end da de kom, så "i" skal være velkomne igen!"

Som "gammel" Langå-fisker er det glædeligt at høre og få vished for, at også den unge generation af lystfiskere forstår at sætte pris på de omgivelser, jeg selv "faldt" for i sin tid, og som har givet undertegnede så mange fine natur- og fiskemæssige oplevelser gennem tiderne.
Det fryder mit lystfiskerhjerte, og det fylder mig med håb og forventninger - også til fremtidens udøvere og arvtagere af vor ædle "tidsfordriv" - herligt!

M.A

..