Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Status på fiskeriet pr. 15-5 2016.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-05-15
Der gøres fortsat fine laksefangster i Gudenåen som det fremgår af Gudenåsammenslutningens hjemmeside (og som dagens fangstberetning også indikerer). Grøden begynder dog at vokse for alvor nu, og kan besværliggøre fiskeriet i Gudenåen, men endnu er det muligt at bedrive et effektivt fiskeri.
Det er også tiden hvor fangsten af opgangshavørreder så småt kan forventes at gøre sig gældende blandt fangsterne i Gudenåen til trods for, at åen de senere år ikke har været så leveringsdygtig i sådanne sammenlignet med "de gode år" i 1990'erne.
Det er også nu at fiskeriet i Gudenåens største tilløb nedstrøms Tangeværket - Lilleåen begynder at blive interessant, og havørrederne gør deres "indtog" her i stor stil, så der er fortsat fine muligheder for fangst af ædelfisk i den tid vi går i møde.
Ovenpå de fine fangster i Gudenåen her i foråret, bliver det spændende at se om Lilleåen kan levere varen her i sæsonen 2016. Det kan den nu nok, hvis fiskeriet ellers går som det plejer, så fat stangen og kom vor to fine østjyske vandløb og prøv lykken!

Knæk og bræk!

M.A 

..