Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Snart er det muligt at gå hele vejen fra Dannebrogspladsen i Ulstrup til Bamsebo Camping.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-04-14
Favrskov Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har på sit seneste møde besluttet at frigive en anlægsbevilling på en halv mio. kr til igangsættelsen af anden og sidste etape af projekt "Trækstien ved Ulstrup", fremgår det af Midtjyllansavis d. 9-4 2016.
Ved etape 1  blev der etableret 870 meter hævet træksti og lavet 3 fiskeplatforme mellem Engvej og Hagenstrupparken.
Etape 2 omfatter hævede trækstier og udlægning af grus på den ca. 500 meter lange strækning mellem Hagenstrupparken og Bamsebo. Derudover vil der blive en hævet træksti på ca. 50 meter fra handicapparkeringen ved Engvej samt etableret en underføring af stien ved Hovedgaden i Ulstrup. Etape 2 forventes påbegyndt omkring 1. maj.
Disse tiltag vurderes at være til stor glæde for borgerne i og omkring Ulstrup samt områdets gæster og turister, herunder bl.a campinggæster, vandregæster, lystfiskere samt andre med hang til den smukke natur langs med Gudenåen.
Der er tale om et "partnerskabsprojekt" i samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening, Friluftsrådet, Hagenstrupparkens Grundejerforening, Bamsebo Camping samt Ulstrup Lokalråd.
Bevillingen af penge til projektet mangler dog endnu at blive endeligt godkendt af Byrådet , og Erhvervsstyrelsen og LAG Favrskov også vil dække en del af udgifterne der beløber sig til 800.000 kr, fremgår det af avisen.

(Kilde: Midtjyllandsavis, d. 9-4 2016, artikel af Marie Sørensen)  

..