Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Laks på gang...

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-03-14
Søndag d. 13-3 2016 blev den første registrerede laks på Langå Sportsfiskerforenings fiskevand i Gudenåen bragt til kontrolvejning på Langå Camping. Laksen var 90 cm og vejede flotte 7.55 kg. Fisken blev fanget på flue af Heinrich Hansen fra Arden i Grøn zone.
På Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforenings fiskevand blev der også fanget en laks. Denne laks er indmeldt til foreningens hjemmeside. Denne fisk blev fanget af Per Bjerring Sørensen og var lidt større. 96 cm og 9.6 kg. Også denne fisk blev fanget på flue.
Det ser nu ud til, at laksene har påbegyndt deres "indtog" i Gudenåen, og lakse-sæsonen 2016 må således siges at være "skudt" i gang!
Udover laksene blev der fredag d. 11-3 2016 også fanget en fin "overspringer" (havørred) af Allan Andersen fra Drastrup Kær på 73 cm og 4.18 kg på Gul zone på Langå Sportsfiskerforenings fiskevand. Denne fisk blev fanget på orm.
Gedderne er også i hugget for tiden, og undertegnede fangede et lille eksemplar lørdag d. 12-3 i min jagt på mere ædelt bytte!
Gudenåen må således siges at være et besøg værd! Weekendens fangster lover godt for den kommende tid, og hermed en opfordring til at tage til åen - der er laks på gang... 

..