Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Så kom der for alvor gang i laksefiskeriet i Gudenåen!

Kilde/Info fra: Peter Fosgerau LSF den 2017-04-03

Den 8. marts blev ballet åbnet med en pragtfuld laks på hele 11.08 kg og den var nøjagtig en meter lang! Dette var startskuddet på en indtil nu meget hektisk marts måned, hvad laksefangster angår! Der bliver fanget laks hver dag nu, og det er der faktisk blevet siden den første kom på land!

Et estimeret bud, på hvor mange laks der indtil nu er landet, ligger på ca. 80 fisk, og en efter en beregning så er snitvægten på godt 8 kg. Med den største indtil nu på 12.8 kg og 108 cm. Det er der vidst ikke nogen der kan klage over! Fiskene er blevet fanget på spin, mede og flue. Laksene er fanget på hele stykket af den nedre Gudenå, det vil sige fra Tangeværket og ned til ”fristykket” neden for den gamle laksegård ved Frisenvold!

Så trænger man til at få løsnet lidt op for ”lakse-trykket” Så er der gode muligheder nu, og i den kommende weekend (fra den 1/4) er der mulighed for at købe dagkort til både Bjerringbros vand og Langå-SF vand! Så en opfordring herfra, kom afsted, der er mange laks i åen – og det er ikke en aprilsnar.

Dette fantastiske fiskeri må også betyde noget godt for sæsonen 2017 i de Vestjyske vandløb, så det skal blive spændende at følge hvordan det kommer til at fra d 16/4. 

Peter Fosgerau - Langå SF


..