Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Medlemskonkurrencen for Langaa Sportfiskerforening 2016.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-08-30
Fredag d. 26-9 kl. 17.00 til lørdag d. 27-9 kl. 17.00 afholdte Langaa Sportsfiskerforening konkurrence for medlemmerne af foreningen. Det skete i et flot solskinsvejr, der varede ved begge dage, hvilket sikkert var medvirkende til, at fangsterne på de to konkurrencedage ikke var overvældende.
1 laks og 3 havørreder blev bragt til indvejning af seniorerne mens juniorerne fangede 2 gedder og 2 skaller.
Ialt var der ca. 60 medlemmer med til konkurrencen heraf 3 juniorer.
Vinder af lakse-klassen blev Henrik Gyorkos fra Laurbjerg med en laks på 57 cm og 1.74 kg som han fangede "Mellem Broerne" i Gudenåen (Grå zone) på reje.
Jens Aage Staunsbjerg fra Aarhus vandt havørred-klassen med en ørred på 51 cm og 1.45 kg fanget på Blå zone i Lilleåen på orm.
Carsten Nørgaard fra Rønde fangede henholdsvis 2. og 3. pladsen i havørred-klassen og her lød længden på 52 cm og 1.31 kg for den ene fisk mens den anden fisk målte 50 cm og vejede 1.3 kg.
Hos juniorerne vandt Jeppe Gyorkos med en gedde på 64 cm og 1.8 kg fanget på orm i Grøn zone, mens Christopher Madsen vandt 2. præmien med en gedde på 61 cm og 1.46 kg. Iøvrigt fangede Jeppe Gyorkos også de to skaller, der herudover blev bragt til indvejning af juniorerne, så Jeppe må virkelig siges at have gjort det godt! (men han har jo også en dygtig far til lærermester (Henrik)!)
Efter konkurrencen og præmieoverrækkelsen var der spisning for de medlemmer der havde tilmeldt sig dette på Langaa Camping, og hermed afsluttedes endnu en medlemskonkurrence i Langaa Sportsfiskerforening!