Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Stadig godt gang i laksefiskeriet i Gudenåen.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-04-16
Der er stadig godt gang i laksefiskeriet i Gudenåen. En flot sæson tegner sig så småt, i hvert fald landes der dagligt laks i Gudenåen og nogle dage endda flere af slagsen (jvf. Gudenåsammenslutningens hjemmesides fangstrapporter).
I dag fangede Anders Louring fra Silkeborg bl.a en fantastisk flot og stor forårslaks på 101 cm og 9.72 kg på reje (indvejet på Langå Camping), der først overgav sig efter en lang og hård fight . Det var hans første forårslaks, siden han blev medlem af Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening i 2010, til trods for at han har "jagtet" en sådan siden sin indmeldelse! Det siger lidt om, hvor svært det kan være at få "hul på bylden", og at stædighed og flid heldigvis stadig belønnes! Et stort tillykke skal lyde herfra til Anders - den var velfortjent!
Også Henrik Johansen fra Laurbjerg kunne i dag lade sig indskrive på Langå Camping  med en smuk laks der målte 96 cm og vejede flotte 8.5 kg.
Foruden Gudenåen har de vestjyske vandløb også åbnet for laksefiskeriet i dag, og det er nu tilladt at fiske laks overalt i de lakseførende vandløb i Danmark.
I den kommende tid bliver det således også spændende at se, hvad der landes af fisk her, og om sidste års gode fangster i Vestjylland fortsætter!
Knæk og bræk til alle de håbefulde laksefiskere!

M.A 

..