Udprint denne side

Tilbage til forsiden - klik her

Nyheder

Langå Sportsfiskerforening markerer førstedagen for dagkortsalget d. 26-3 2016 med en konkurrence.

Kilde/Info fra: M.A/DCV. den 2016-03-11
Langå Sportsfiskerforening markerer i år førstedagen med dagkortsalg d. 26-3 2016 med en konkurrence, hvor det er muligt at vinde 1000 kr. eller et års medlemsskab af foreningen.
For at komme i betragtning til præmierne skal man fange en laks. Laksen SKAL indvejes på Langå Camping inden kl. 18.00  den pågældende dag (D. 26-3 2016). Laksen skal endvidere være fanget på Langå Sportsfiskerforenings fiskevand, og overholde gældende regler for mindstemål og nedfaldsfisk. Der præmieres indtil to fisk, hvis ovenstående overholdes.
Den første indvejede laks præmieres med et gavekort på 1000 kr. til Grejbiksen i Trige og den største indvejede laks præmieres med et års medlemsskab af Langå Sportsfiskerforening.
Af foreningens hjemmeside fremgår det at alle er velkomne, både medlemmer og dagkortfiskere.
Så har du mod på at fange en laks, vil d. 26-3 2016 ikke være den dårligste dag at indlede sæsonen 2016 på. Specielt ikke, hvis du (endnu) ikke er medlem af Langå Sportsfiskerforening! Så grib stangen og kom til Gudenåen - måske der foruden en flot laks også er en fin præmie i vente! Vel mødt og "knæk og bræk"!

M. A

(Kilde: Langå Sportsfiskerforenings hjemmeside) 

..